BRDR KJÆRS HISTORIE

Brdr. Kjær er grundlagt i en ejendom på Greve Strandvej tilbage i 1956, af brødrene Edgar og Hjalmer Kjær. Brødrene importerede og modnede bananer. Derudover købte de varer på Københavns Grønttorv på Israels Plads. Kunderne, som blev serviceret, var primært købmænd

Ole Kjær er i dag direktør og tredje generation af Brdr. Kjær. Ole Kjær kom til Brdr. Kjær i midten af 1990´erne sammen med sin bror Ian Kjær, og siden da har virksomheden tredobbelt omsætningen.

Virksomheden flyttede i 2016 fra Grøntrovet i Valby og til Copenhagens Markets i Taastrup til større og mere tidssvarende lokaler.

Ian Kjær solgte i 2018 siden andel af Brdr. Kjær til to nye medejere, Torben Enøe Rasmussen og Thomas Løvind Andersen.

Torben Rasmussen er til daglig partner og marketingdirektør i Danmarks største producent og leverandør af natursten, Zurface. Thomas Løvind Andersen har gennem en årrække beskæftiget sig med finansiering og international handel i globale virksomheder.

Virksomheden har over de sidste 15 år udviklet sig fra at være et rent grossistled til en handelsvirksomhed med både import og eksport af danske og udenlandske produkter. På det danske marked er det primært som leverandør til cateringfirmaer, supermarkeder, frugtkurve-producenter, virksomheder med videreforarbejdning samt større og mindre grønthandlere.

0
Medarbejdere
0
Kunder
0t
Frugt & Grønt pr. måned
0
År i branchen
0%
Godt humør